Tisztelt Jelentkező!

Az ULX-nek mint felnőttképzésben résztvevő intézménynek, meg kell felelnie a 2013. évi LXXVII. Felnőttképzési Törvény 15. § alapján az adatszolgáltatási kötelezettségének. Ezért a portálunkon történő regisztrációkor a fentebb említett törvény 21. § értelmében az alábbi adatokat kezeljük; kérjük azokat alább adja meg. Amennyiben az adatokat nem vagy hiányosan adja meg, akkor nem tesz eleget törvényi kötelezettségének, így sajnos nem áll módunkban oktatásunkon fogadni. Az alábbiakban azonban nyilatkozhat arról, hogy ezeket az adatokat ne továbbítsuk a felnőttképzési államigazgatási szerv részére.

* - kötelezően kitöltendő mező

Tudomásul veszem, hogy a fenti nyilatkozat alapján a továbbításra tiltott adataimat az ULX Kft. a Felnőttképzési törvényben előírt bejelentési kötelezettség teljesítése céljából az oktatási azonosító lekérdezéséhez/megigényléséhez a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe továbbítja, mely rendszerből a továbbításra tiltott adatait a hatóság törli, amint az oktatási azonosítót megküldi részünkre.

Valamint tudomásul veszem, hogy ha letiltom az adataim továbbítását, abban az esetben a tanfolyam elvégzését igazoló, a felnőttképzési államigazgatási szerv (PMKH) által kiállított tanúsítvány nem igényelhető.